fredag 18. april 2008

Om oss

Ja, det er oss det handler om. Jeg og du og alle de andre skal dele gode historier. Historier som ellers aldri hadde blitt nedtegnet og som hadde forsvunnet med oss. Nå sikrer vi dem evig liv på nettet.

For å få det til må vi alle delta. Anekdotene som allerede er lagt ut vil forhåpentligvis inspirere deg til å komme på dine. Men vær rask å skriv dem ned, da all erfaring tilsier at de gode historiene forsvinner ut av minnet like fort som de kom inn. Send dem så til anekdotium(at)gmail.com slik at andre igjen kan bli inspirert av dine fortellinger.Sammen skal vi gjøre verden til et morsommere sted å være den korte tiden vi er her og gi etterslekten en latterlig arv.

Ideen til Anekdotium ble unnfanget ved et lunsjbord i Bergen. Etter å ha løst verdensproblemer, diskutert politikk, rentenivå, matvarepriser og andre uvesentligheter har vi nå konsentrert oss om det som virkelig betyr noe - anekdoter. Hoveddrivkraften er ønsket om å le og da gjerne av oss selv. Våre egne opplevde pussigheter er mye morsommere enn vitser og annen konstruert moro.

Anekdotiums mål er å gjøre alles anekdoter tilgjengelige for alle og dermed fullstendig demokatisere den gode historie. Hittil er det jo kun de rike og berømtes anekdoter som er blitt tatt vare på. Vi vil ha din!

Ingen kommentarer: